Close

FAQ

Voor wie is het summit bestemd?

Uiteraard is iedere geïnteresseerde zeer welkom, maar de conferentie is primair bedoeld voor (toekomstige) kiters, van beginner tot pro. Verder is de bijeenkomst relevant voor aan de sport gelieerde organisaties, zoals kitescholen, hulpdiensten en fabrikanten van kitegear en veiligheidsmiddelen.

Wat is een summit?

Sprekers binnen de kitesurf wereld zijn uitgenodigd om een presentatie te geven. Tijdens deze conferentie komen tientallen sprekers aan het woord, de lezingen bevatten geen zware kost maar zijn veelal praktijksituaties. Naast de lezingen is er ook een marktplaats waar u vele leveranciers kunt ontmoeten en kunt bijpraten met andere gepasioneerde kitesurf liefhebbers!

Waarom deze conferentie?

Als jonge sport heeft het kitesurfen een prille veiligheidscultuur, waarin nog flink moet worden geïnvesteerd. Om hier een concrete bijdrage aan te leveren organiseert een uniek collectief van onder andere medici, KNRM, Reddingsbrigade, NKV en kiters Daarnaast zijn er vele onderwerpen zoals materiaalkeuze, reizen, content creatie en opleiding welke eigenlijk te weinig worden besproken. 3 april hebben we de tijd om samen op al deze zaken in te gaan om nog meer uit onze passie te halen!

Ik wil beginnen met kitesurfen, waarom moet ik nu al naar het Kitesurf Summit?

Voor jou als starter is 3 april het juiste moment om in te stappen! Naast dat je heel veel tips krijgt over alle facetten van kitesurfen kom je direct in contact met je toekomstige mede kiters! Ook zul je hier kiters ontmoeten die jou het kitesurfen in de toekomst graag willen leren. Dus schrijf je direct in!

Is het een hele dag?

We hebben een dagprogramma vol dit zal rond 10 uur starten tot 17, eigenlijk te kort voor alles wat we te bespreken hebben, dus het kan iets uit lopen!

Hoe is deze tweede editie van de conferentie tot stand gekomen?

Vorig jaar heeft de eerste kitesafety conferentie plaats gevonden, een succesvolle dag waarbij medici, KNRM, NKV en kiters bij elkaar kwamen, een dag boordevol informatie, tips en trics. Er was veel animo voor deze dag en er was zeker behoefte aan een vervolg! Zie hier editie 2, groter, leuke sprekers en heel veel informatie!

Wat wordt er besproken?

Kitesurfen is verslavend, een passie en leven met de elementen van de natuur! Doordat het een jonge sport betreft kunnen we nog veel van elkaar leren. 3 april 2016 zal de tweede editie plaats vinden, gericht op veiligheid, voorbereiding, passie en vooral heel veel fun! Naast safety zullen we aandacht besteden aan materiaal, reizen, beeld en opleiding al met al alles wat met kitesurfen te maken heeft!

Waar wordt de conferentie gehouden?

We zijn te gast bij theater “de Muze” in Noordwijk, dit is tegenover het KNRM boothuis.

Is er genoeg parkeerruimte?

Er is veel parkeer ruimte naast het theater, let er wel op dat dit betaald parkeren betreft, ook op zondag.

Wat kost de entree?

De inschrijving is begonnen, voor de bijdrage van 9,50 krijg je veel kennis, kunde en een hele gezellige dag!  Tot eind januari hebben we een early bird actie waarbij je twee euro korting krijgt! Geef je hier direct op! Let op: we een maximale capaciteit dus vol=vol.

Waarom moet ik betalen?

Je zult er geen spijt van krijgen en voor ons is het net dat financiële steuntje in de rug om dit soort activiteiten te organiseren. Heel veel kennis, tips, trics en gezelligheid voor de waarde van drie biertjes! Wat wil je nog meer. Naast de gezellige en informatieve dag proberen wij met de deelnemers voor jou een kleinigheidje te regelen, we beloven niets maar gaan hard ons best doen!

Waar moet ik mij aanmelden?

Koop hier direct je tickets, let op: we een maximale capaciteit dus vol=vol.

Hoe wordt ik sponsor?

Door de lage ticketprijs zijn we afhankelijk van sponsoren / friends. Voor een relatief laag bedrag kun je erbij zijn als bedrijf. Neem contact op met de organisatie: info (at) kitesurfsummit.nl

Wat krijg ik als sponsor?

Editie 2016 hebben we plaats voor een aantal sponsoren, bedrijven die iets met de doelgroep doen! Als sponsor kom je dan ook direct onder de aandacht bij je doelgroep. Bekijk hier de mogelijkheden.

Als sponsor krijg je een tafel van 1,80 bij 0,75 meter om je spullen te presenteren, ruimte om een achterwand / banners te plaatsen van in totaal maximaal 3 meter en daarnaast wordt je meegenomen op de website en hopen we dat je nog iets kan bijdragen aan de goodiebag.

Hoe word ik partner?

Ook zijn we altijd op zoek naar organisaties die partner willen worden, dit kan op vele fronten, mediapartner, kennispartner en noem maar op, neem hiervoor contact op met: info (at) kitesurfsummit.nl