Close

Ronald ten Boden / Evenement organisator

Ronald ten Boden

Vanaf 2009 ben ik besmet geworden met het kitesurf virus, als het een beetje waait probeer ik tijd vrij te maken om deze passie te beoefenen! Daarnaast hou ik mij dagelijks bezig met het hele pakket binnen de marketing. Voor mijn werk organiseer ik veel BtoB evenementen , hou ik mij bezig met online-marketing en probeer ik vooral veel plezier te hebben in de dagelijkse zaken!

Betreft het kitesurfen vind ik het erg gaaf om onbekende bestemmingen te bezoeken, niet alleen in het buitenland maar ook Nederland heeft zulke mooie kitespots die ik lang niet allemaal heb bezocht. Maar natuurlijk is het buitenland vaak aangenaam met mooi weer en lekker eten. Ik probeer dan ook altijd mijn spullen mee te nemen op vakantie, korte verhalen met tips en trics kun je terug vinden op: www.kitesurf.guide

Afgelopen jaar heeft de organisatie van de 1e kitesafety conferentie mij gevraagd om er een vervolg aan te geven in 2016. Door de het enthousiasme bij het team van 2015 heb ik deze kans niet onbenut gelaten en zullen we er in 2016 een mooi evenement van maken! Heb jij opmerkingen, wil je meedenken of mis ik nog zaken, je kunt mij bereiken via: ronald@kitesurfsummit.nl