Close

Strandpaviljoen De Klink Noordwijk

Strandpaviljoen De Klink is een nieuwe weg ingeslagen met een nieuw interieur, terras, huisstijl en website. Wij hebben hierbij het gevoel van een traditionele strandtent weten te behouden. U kunt bij ons bijvoorbeeld nog gewoon in uw badkleding (evt. met de hond aangelijnd) langskomen.

De nadruk is steeds meer komen te liggen op onze culinaire kracht. Kom eens gezellig langs voor een hapje en een drankje en laat u verrassen door onze vernieuwde menukaart en de lopende specials.

Onze sfeervolle ruimtes bieden diverse mogelijkheden voor gelegenheden zoals een strandfeest, bruiloft, barbecue of een bedrijfsuitje op het strand. Verder zijn we open voor lunch & diner en bieden we de unieke tafelbarbecue aan waarbij u zelf op ons terras of in onze binnenaccommodatie kunt barbecue├źn.

Op dagen met lekker weer kunt u bij ons op strand heerlijk genieten achter een windscherm, liggend op een strandbedje of strandstoel. Wilt u strandmeubilair voor een dag of het hele seizoen huren? Bekijk de pagina strand Noordwijk voor meer informatie.

strandpaviljoennoordwijk[1]